Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2016 Április

2016.04.07.

Április hónap felemelkedést hoz számunkra, viszont ott, ahol megmaradtak a berögzültségeink, lesz még dolgunk, főleg április első tíz napjában. A megmaradt berögzültségeink elnémíthatják vagy ellaposíthatják kellemes élményeinket. Egy bizonyos mértékig, Április még az emberiség kollektív tudatosodásában is felemelkedést jelenthet.

Ebben a hónapban végre elkezdhetjük megérezni az elmúlt három évben – a felgyorsult gyógyulásban - végzett óriási munkának a hatásait. A változások végre elkezdhetik megmutatni, és meg is fogják mutatni magukat. A hónap utolsó kétharmadában pihenhetünk és ellazulhatunk, mielőtt a további személyes és kollektív feladatokba fognánk. Amikor a kegyelem bőségesen árad, nagyon sokat tehetünk és oldhatunk fel. Még mindig sokkal jobb az áramlással haladni, mint hogy kényszerítve legyünk a változásra, ami ugyan hasznos, de nem annyira kellemes. Rengeteg segítség érkezik külső és belső szinten egyaránt, és ha elérhetővé teszed magad ennek a megszületésnek, egy könnyű és gyors utazásod lesz, amely a világ újjászületéséhez vezet. Április boldog visszatérést hozhat olyan spirituális elvekhez, mint a kölcsönösség és segítségnyújtás.

Csoportok és közösségek egy nagyobb egységbe szerveződhetnek újjá, a szívből jövő inspiráció és a kívülről-belülről érkező összetartó erő csodálatos ajándéka által. Az emberek újfajta nagylelkűségben teljesednek ki. A családi, baráti és távolabbi családi kötelékek megerősödnek. Az elkülönülés falai és az ego támadásai sokkal könnyebben összeomolhatnak. Több fény vetül a korrupcióra és az alattomos üzletekre, így az egyéni sötétségre igazság és gyógyulás érkezik. A tudattalan elme nagyrésze felszínre kerül és megláthatjuk néhány hibás döntésünket, amelyek bukásainkhoz vezettek az életünkben. Nagyobb felelősséget vállalunk azokon a területeken, ahol eddig csupán áldozatok voltunk. Ezáltal megváltozik világlátásunk, visszakapjuk erőnk és bizalmunk nagyrészét. Mindazoknak, akik az igazságot keresik az ego nagysága helyett, ez a hónap egy győzelem lehet, mely az Ég által kapott igaz természetünkből fakad.

Sokminden kiderül a tagadásainkról és a kivetítéseinkről, és így sokkal könnyebben feloldhatóak, ha felismerjük őket. Mindent elrejtettünk, ami nem tetszett önmagunkból, és minden negatív eseménynél eldobtuk egy-egy részünket. Másokra illesztettük, amit önmagunkban elítéltünk. A múltunkkal töltöttük fel a világunkat. Sokat felszabadíthatunk most, hogy a felemelkedés elkezdődik, és az azt megelőző napokban. Miközben mindez akuttá válhat Április első felében, minden szenvedésünk mögött a ragaszkodást, a versengést, a lázadást, az Ég elleni küzdelmet és az Ég hibáztatását találjuk. A legtöbb témánk gyökere a különlegesség és a függetlenség utáni vágyban van elrejtve, sokkal inkább, mint a gyógyulásban, szeretetben, bőségben és békében. Minden zaklatottságunk az ítélkezésből ered, és amint ítélkezni kezdünk áldozati szerepben, harcban és összeolvadásban találjuk magunkat. Amint feladjuk az ítélkezést és csak megfigyeljük a történéseket, az Ég számára visszaadjuk a „munkáját”, így kegyelmet és csodákat teremthet az adott helyzetben. Amikor az Ég végzi az ő részét, mi élvezhetjük a mi részünket, mint Isten Gyermekei.

Ez a hónap az a hónap, amikor mérlegre tehetjük, hogy milyen szinten vagyunk boldogok és éljük meg küldetésünket és sorsunkat. Ha bármelyikre ezek közül a témák közül ráhangolódsz és meditálsz rajtuk, akkor felfedezheted, hogy össze vannak kapcsolódva. Feladhatunk minden támadást és öntámadást és hagyhatjuk, hogy az Ég végezze a feladatát, mert az Ég Akarata az, ami által ez a három minőség a legteljesebb mértékben megvalósulhat. Ahol nem vagyunk boldogok, nem éljük a küldetésünket és sorsunkat, ott rejtett lázadás, rossz hozzáállás van, és ott fordulunk el a fénytől. Most egyszerűen forduljunk vissza az Ég felé és oldjuk fel az ego ősi falait, cserébe a szeretetért és boldogságért.

Legyen boldogság és szeretet benned és körülötted ebben a hónapban, és jöjjön el számodra is a felemelkedés.

Chuck Spezzano

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/chuck-spezzano-nightlight-newsletter-april-2016/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!