Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

2015. Szeptember

2015.09.03.

2015 Szeptember témája a béke felé gyorsulás. Szeptember az egyik legnagyobb intenzitású hónap. A földre áramló kegyelem által, minden eltemetett és kellemetlen részünk a felszínre tör. Ha a gyógyulás a szándékunk, akkor mindezt felhasználhatjuk arra, hogy felszabadítsuk magunkat azoktól a régóta tartogatott sötétségektől és hiedelmektől, amelyek láthatatlan akadályokat emeltek az életünkben.

Szeptember úgyszintén előhozza az idei megtanulatlan vagy beteljesítetlen leckéinket, így ha ilyenek vannak, akkor ezeket most újra kell vizsgálnunk és tanulnunk. Máskülönben addig szorítanak és kényszerítenek, amíg meg nem tanuljuk őket és sikeresen át nem megyünk a vizsgán. Ahogy megtanultuk a leckét, az Arany Élet békéje vár bennünket. Szeptember a legkellemesebb hónap lehet.

Amire ez a hónap rámutat, az az, hogy hol nem adtad át még magadat teljes szívből. Értékeld magad újra aszerint, ami szembe jön veled ebben a hónapban. Egy magas szintű elköteleződés nélkül nem leszel sikeres. Minden zaklatottságod azt mutatja, hogy nem adod át magad teljesen, hanem helyette ítélkezel és támadsz.

Szeptember hónapban a fókusz a lecke megtanulásán lesz, szóval arasd le azt a termést, ami ebben a hónapban lehetséges. Ha használod spirituális bölcsességed, és spirituális módszereket is, akkor mindkettő könnyed és hatékony lehet. Íme, néhány ilyen elv:


1. Üdvözöld a kegyelmet és hagyd, hogy tegye a dolgát általad.

2. Emlékezz, Ki van mindig veled.

3. Tudd, hogy neked is jár a csoda, kérd azt.

4. Légy segítőkész.

5. Bocsáss meg mindenkinek és mindent.

6. Szólítsd Isten Nevét.

„Ha Isten Nevét szólítod, válaszul az egész világ feladja majd az illúzióit.” A Csodák tanítása, 183. lecke 3.1.


A segítőkészség is a hónap témája. Az Ő (Isten) Segítőkészsége volt a teremtője a te segítőkészségednek. Ahogy segítesz másokat, úgy segíted saját magadat. Amit másoknak adsz, magadnak adod. Minden, amit másokért teszel, magadért teszed. Minden, amit másoknak kívánsz, magadnak kívánod azt. Akár ítélkezel vagy áldasz, azt kapod te is. Ebben a hónapban valóban másképp cselekedhetsz, másokért és önmagadért. Mások segítése az élet egyik legjobb kiteljesítője, és tovább áramlásba segít téged és azokat is, akiket segítettél.

Ebben a hónapban a nagyobb siker és pénz megalapozásához érkezhet ihlet, és új utak a megvalósításhoz. Légy nyitott és akard a változást egy jobb irányba. A pénz általában akkor érkezik hozzád, amikor nyitott vagy és elkerülöd a félelembe való belebonyolódást, ami olyan széles körben elterjedt és hullámokban csap át a világ felett. Amikor mégis épp elmerültél benne, a kegyelem által lehetséges átváltani a félelmet a teljességbe, a hiányt a bőségbe és a csődöt a nagyobb pénzösszeg befogadására.

Maradj kapcsolódva. Meditálj. Csendesítsd le az elmédet. Kövesd a belső vezetésedet és érezd az Isteni Szeretetet, amikor lecsendesítetted az elmédet. Szeptember jó hónap arra, hogy elengedd a rögzültségeidet és ellazulj. Aminek az elengedésére meg vagy hívva, az a te érdekedet szolgálja, hogy egy új és jobb útra lépj. Ez azt jelenti, hogy nyílj meg egy teljesen új útra az életedben, amikor elengedsz és megbízol. Van elég bátorságod bízni magadban és az Égben? Mindannyiunk számára létezik egy jobb út, ha elengedjük mindazt, amihez most ragaszkodunk. Az elengedés eltávolítja mindazt, amit a ragaszkodásunktól remélünk, ahogy tanulunk a Magasabbrendű Énünkben bízni, amely már az Egység része.

Áldást kérni mindenkire és mindenre nagyhatású ebben a hónapban, és minden áldás triplán tér vissza hozzád. Ez feloldja az ítélkezés sötét illúzióit és a világ szenvedéseit és növekedést hoz számodra és a körülötted lévők számára.

Nyílj meg a szeretet felé, amely a tiéd.

Kérd az Isteni Szeretet és Isteni Jelenlét kegyelmét, hogy tegyenek mindent könnyűvé az életedben.

Nyílj meg az elengedés által egy jobb út üdvözletére!

Chuck Spezzano

Kahaluu, Hawaii

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/pov-int-eu-nightlight-newsletter-september-2015/)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás