Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2015. November

2015.11.03.

Még csak tizennégy hónap telt el azóta, hogy a tudatosodás mértéke jelentősen felgyorsult. A gyorsulás továbbra is jelen van, csak pár sebességfokozatot visszakapcsolva. Ez a „mennyei felgyorsulás” mind a magad, mind a szeretteid, mind a világ javára szolgál.


A tudatosodás gyorsulása nem mindig békés folyamat, mivel újabb és újabb gyógyulnivaló téma tárul fel. Mégis, eközben olyan sok kegyelem is árad le, ami mutatja, hogy mi az amivel pontosan foglalkoznunk kell, és segít a tudatunk és a szívünk befogadásának mértékét tágítani a jóra.

 

Nem véletlen, hogy most születtél, ezekre az időkre, ami fordulópont lehet a világ számára ebben a fokozott fejlődési időszakban. Miközben úgy tűnik, hogy mindaz, amivel globális szinten szembesülünk, meghaladja az erőnket, az a helyzet, hogy a megbocsátás és a béke elvezethet bennünket a bizalomhoz és a tudatossághoz. A kulcs az, hogy maradj az úton és ne engedj a csüggedésnek. Döntő fontosságú, hogy emlékezz mindarra a kegyelemre, amely árad feléd, hogy segítsen és támogasson. Fontos idők ezek arra, hogy tanuld a partnerséget az Éggel és a körülötted lévőkkel is.

Mindaz a téma, ami elkezdett feljönni szeptemberben és október elején, de befejezetlenül maradt, most visszatér ebben a hónapban, hogy megoldódjon. Mindez eltarthat akár December első hetéig is, kivéve, ha hamarabb sikerül beteljesítened. Lesznek olyanok, nem az élvonalban, akik számára ez az édes bensőségesség, családi összejövetelek és baráti közösségek időszaka lesz. És a fennmaradó mindannyiunk számára ez a frontvonali munka időszaka lesz. Ott leszel, ahol lenni akartál, és ami mellett elköteleződtél azért, hogy segítsd elmédet egységesíteni és a világba is visszaemelni ezt az egységet.


Ne szemelj ki senkit se a családodból, se a társaságodból, akit becsmérelhetnél vagy rávetíthetnél. Ez csak a továbblépéstől való félelmedet mutatja. Ezek az emberek az elméd olyan részeit mutatják, amelyeket jó mélyre elrejtettél és most ezzel a rájuk húzott bűnbak szereppel kompenzálsz, amikor teljesen másnak látod a másikat, mint amilyen te magad vagy, mint úgynevezett „felsőbbrendűbb lény”. Miközben ezek az emberek nagyszerű lehetőséget kínálnak neked arra, hogy visszanyerd elítélt és megtagadott lélekrészeid. Rossz embert látni a világodban csupán azt jelenti, hogy elméd tükrébe nézve meglátod a régi, akár ősrégi bűneidet. Mindig arra szólít, hogy tisztítsd ezt a tükröt, míg el nem éred az Egységet. Megkapod az eszközöket arra, hogy békét lelj a magad számára és áthozd ezt a világba is. „Ha megbocsátasz magadnak, és megáldod magad, a szenvedés és áldozathozatal egyetlen formája sem állhat meg előtted.„ (A Csodák tanítása, 187. lecke, 8:6 bekezdés)

 

Lesznek olyanok,  akiknek November 13, 14 és 15 veszélyt hozó, „tüskés” időszak lesz, vagy éppen valami nagyobb téma merül fel számukra, amivel foglalkozniuk kell. Emlékezz, hogy Ki van mindig veled, és hogy Isten az az erő, amelyben megbízhatsz. A gyógyulás által ez a hegynyi tüske kis halmocska lesz csak, mire szembesülni fogsz vele. Elfelejtjtük a világot, és azt, hogy miről is szól igazán. Feladjuk sötét leckéinket, melyeket szenvedések és traumák árán tanultunk. Ennek eredményeként elengedjük öntámadásainkat, elkülönítő hitrendszereinket, amelyek leállítanak bennünket. Ez lehetővé teszi nekünk, hogy megtanuljuk azokat a lelki leckéinket, melyeket az Ég állított fel számunkra. Ha behívjuk a szeretetet és feladjuk sötét leckéinket és öntámadó, egoista hitrendszerünket, akkor egyszerűen behívjuk az Ég Szeretetét és tanulnivalóit az életünkbe.

Légy óvatos azzal a kísértéssel, hogy szeretetlennek érzed magad. Ez egy olyan játszmád lehet, amelyet egy életen keresztül arra használsz, hogy elrejtsed, és ne átkarold életcélodat. Ez a jelened megtámadása a múltaddal. Azt mutatja, hogy hol nem szeretsz te, hanem ezt a félreértést táplálod, amely egy életen keresztül azt követeli benned, hogy mások törődjenek veled és szeressenek téged. Te vagy az, akinek szeretnie kell, és nem szeretetet elvárni és követelni. Addig nem fogsz tudni kilépni ebből az alapjátszmából, amíg el nem kezdesz szeretetet adni, ahelyett, hogy másoktól próbálod megkapni azt.

Ahogy meggyógyítod ezt az önfeláldozást, szeretet és dicsőség lép a helyébe. Ez nem a nagyszerűséged, hanem annak a fénynek a magasztossága, mely rajtad keresztül árad szét a körülötted lévőkre, akik számítanak rád, hogy mutasd nekik az utat.

Engedd, hogy szíved a lelked dallamát zengje.

Engedd összetörni magad, hogy megnyílj ezáltal a benned lévő szeretetre.

Mondj hálát és adj elismerést mindannak, ami ebben a hónapban a magasabb tudat birodalma felé nyit téged.

Chuck Spezzano

Kaneohe, Hawaii 

(Fordítás forrása: http://www.pov-int.eu/nlarchiv/pov-int-eu-nightlight-newsletter-october-2015/)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!