Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2015 Július

2015.07.07.

Július az a hónap, amely harmóniát csempész kapcsolataink áramkörébe, ahogyan mindig is ez volt az út. A harmónia elősegíti az intimitást és a fejlődést. Ez a nektár a béke és bőség asztalán.

A többség számára az élet a megszokott mederben folytatódik, bár a háború buborékjai továbbra is fel-felvillannak.  A föld megrázza csípőjét igen láthatóan és provokatívan a földrengésekben, kifújja fejét vulkánjain keresztül, hogy kiüldözzön bennünket lágyékából és a medencéiből  vizet fecskendez szerteszét kis cunamik formájában ágyúgolyóként nedvesítve be a közelben lévőket.  Mégis a világ maradék nagyrésze érintetlen és benyomástalan lesz.  Áld meg a földet. Áld meg magadat és a hitrendszeredet is, így ezek a tapasztalások feloldódhatnak és semmi negatív nem lesz szükséges.

Júliusban a kedélyesség összehozza az embereket a humorra és valódi élvezetekre. Ugyanakkor egy erős és állhatatos termékenység is jelen van ebben a hónapban, amely hozzájárul a kollektív bőségszaruhoz.

Mi mindannyian minden pillanatban döntést hozunk arról, hogy melyik irányba haladunk. Júliusban a tudattalanból a tudatod felszínére kerülhetnek helytelen viselkedésmintáid és ellenállásaid területei. Ha nem vagy tudatában ennek, elmulasztod a lehetőséget arra, hogy elengedd és felszabadítsd magad néhány igen negatív karmától.

Júliusban a harmónia felé való elmozdulás a földgolyónak is nagyobb egységet hoz. Ez a harmónia a tudatunkban is megjelenik, világosabb gondolkodás és  a spirituális birodalom és mások segítése felé történő határozott elmozdulás formájában. Míg az ego a legjobb fegyverét, az ítélkezést használja, hogy elkülönülésben és illúzióban tartson bennünket, egy számottevő elmozdulás van efelé a jobb,  befogadóbb út felé.

Néhányan a kegyelem és tudatosság áldásában részesülnek, ahol lerázhatják az ego bilincseit, amely követeli a fájdalom csapásait, az önfeláldozást és az elkülönülés utáni vágyat. Ahogyan a személyiség kagylóhéjai leválnak rólunk, egyértelművé válik, hogy egyszerűen behívhatjuk Istent a tudatunkba és szívünkbe, az egonk helyére.  Ez a fajta vágyakozás, befogadás és elfogadás, csodákat és örömöt hoz számunkra, és rengeteg fejlődési időt takarít meg bolygónk számára.

Legyen július a betakarítás hónapja és segítsen szembenézni mindazzal, ami által mindazt a nagylelkűséget és kegyelmet befogadod, amit az Ég neked szán.

 

(Fordítás forrása: http://chuckandlencyspezzano.blogspot.hu/)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!