Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2015 Január

2015.01.04.

A változás szelei fújnak keresztül Januáron, főképp az első hetekben, de csak ott okoznak majd problémát, ahol ellenállunk. Ott egy régi ellenállásunk tör a felszínre. Mivel teljesen tudattalan, ha követed az érzelmi reakcióidat, a védekezésedet és a vágyadat a harcra, elvezetnek egészen a probléma gyökeréig. Ha Januárt a gyógyulásra szánod és elkötelezed magad neki, akkor sok szenvedéstől kíméled meg magad Márciusban.

A változás szelei fújnak keresztül Januáron, főképp az első hetekben, de csak ott okoznak majd problémát, ahol ellenállunk. Ott egy régi ellenállásunk tör a felszínre. Mivel teljesen tudattalan, ha követed az érzelmi reakcióidat, a védekezésedet és a vágyadat a harcra, elvezetnek egészen a probléma gyökeréig. Ha Januárt a gyógyulásra szánod és elkötelezed magad neki, akkor sok szenvedéstől kíméled meg magad Márciusban. A konfliktus, amely érkezik, attól is megment majd, hogy megpróbálj ugyanolyan maradni, miközben olyan impulzusok érkeznek számodra, amelyek segítenek teljesebbé és sikeresebbé változni. Kötelezd el magad, hogy az igazságot keresed mindenben, ami elől tagadásba menekülsz. Az ego sértetlenül akarja megőrizni a védőbástyáit, mivel a létezése függ tőlük, Felsőbb Éned fel akarja olvasztani védőbástyáidat a szeretetben, tudva, hogy az Ég a Te erősséged. Mindenképpen választanod kell ebben a hónapban, hogy a szeretet vagy félelem oldalán állsz. Ha mégsem a gyógyulás mellett döntenél, ennek várható következményei lehet, hogy nem Januárban, hanem majd Márciusban fognak megjelenni.

Január utolsó hetében, tíz napjában nagyobb kegyelem beáramlása várható, amely megvilágosít számodra dolgokat. Átadhatod magad teljesen a gyógyulásnak, vagy továbbra is ugyanúgy elfoglalhatod magad, mintha mi sem történt volna. Mind a kettő egy-egy meghatározott pályára állít majd, ahol vagy könnyebben megy majd minden, vagy sajnálni fogod, hogy ezt az elkülönült és tisztességes utat választottad. Könnyű lenne továbbra is a megszokott életedet élni, de most nem ennek van itt az ideje. Itt az ideje, hogy egy új, jobb útra lépj. Szabadítsd fel magad az elkülönült létezésből, amely olyan, mintha egy hegy oldalán lennél homokkőréteg. Amire Január felszólít téged, hogy légy a hegy „szíve”, ez helyes irányba állítja a 2015-ös éved. Ez a hónap kitisztítja mindazt a szívedből, ami nem a szeretet. Ha mindent megteszel most ebben a hónapban, hogy szeretetet adj és elfogadj, és kijavíts mindent, ahol nem vagy a szívedben, ez egy nagyon gyümölcsöző hónap lesz számodra – új idők kezdete. 2015 fókusza a szíved kitárásán van, Január a felkészülés erre, hogy ez megtörténjen.

Tudni fogod, hogy mikor vagy sikeres a hónap kihívásaiban, mert szeretetet érzel majd úgy, hogy élvezed az életedet, sokkal inkább, mint mikor pusztán elviseled azt. Egyre mélyebb örömöt érzel, és amennyire Te megáldod az életet, annyira áld meg majd téged is az élet. Csodálatos, hogy milyen más tud így lenni az életed minősége, az elkülönülés és szívtelenség állapotában ragadás helyett.

A régi elkülönülés, amely felszínre bukkan ebben a hónapban, a legszúrósabb részed. Egy olyan hely, ahol áldozatnak érzed magad, az elkülönülés érzelmek mögött. Valójában a szenvedés elől menekülve egy mélyebb szinten az elkülönülést, a függetlenedést és a keményszívűséget választottad. Így, a múltadat és azt, ahogy megsebződtél, legfőképpen a fejedben, tudatodban tartottad, de ez elrejti előled mi is történt igazából tudat alatt és tudattalanul. Minden áldozati helyzetben fájdalom, elkülönülés, bűntudat, keményszívűség volt a részed. Ha végigérzed ezeket az érzelmeket és az árulásodat, akkor egy önmegsemmisítési folyamaton mész keresztül. Felismered, átérzed és elfogadod a magadénak, azokat a részeidet, amelyeket megtagadtál és elrejtettél magad elől. Ezután az igaz szíved és ártatlanságod vár majd téged a másik oldalán ennek a születésnek, mely a halálból kel életre. Jézus és Mohamed is beszélt arról, hogy meg kell halni önmagunk számára. Mohamed azt mondta, hogy halj meg, mielőtt meghalnál. Jézus arról beszélt, hogy halj meg önmagad számára, hogy aztán ismét megszülethess. Ez a halál felnyitja az ego kagylóját, és elvezet oda, hogy sokkal jobban érezd és élvezd az életet. Ha teljes mértékben megsemmisíted önmagad, elkezdheted megtapasztalni a Földi Mennyországot. Ha megsemmisíted ezt a hamis személyiségedet, amelyet elkülönülésből, igazságtalanságból, szenvedésből és önfeláldozásból építettél, akkor megtapasztalod Istent és a Mennyet ismét. Rá fogsz ébredni arra a vágyadra, amit eddig takartál magad elől, hogy saját történeted hőse legyél, mindennek ellenére. Egy olyan történet ez, amelyben felmagasztalod magad és legendává válsz a magad számára, miközben amit igazán be akarsz teljesíteni az az, hogy felold az általad felépített önképedet azért, hogy rátalálj arra, ami igaz valódban vagy – szeretet és öröm.

Tarts ki a gyógyulás mellett ebben a hónapban.

Olvaszd fel magad és találj önmagadra.

Csodákra vagy jogosult és ez Isten Akarata a számodra.    

Chuck Spezzano
January 2015
Kahuku, Hawaii

(Fordítás forrása: http://chuckandlencyspezzano.blogspot.hu/)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!