Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

2015 Február

2015.02.04.

Január témái Februárban folytatódnak. Nagy lehetőségünk van az elkülönülésünket és minden mögötte lévő fájdalmat gyógyítani. Nagy lehetőségünk van minden kompenzációnkat, és ami ellen védekezünk velük, gyógyítani.

Január témái Februárban folytatódnak. Nagy lehetőségünk van az elkülönülésünket és minden mögötte lévő fájdalmat gyógyítani. Nagy lehetőségünk van minden kompenzációnkat, és ami ellen védekezünk velük, gyógyítani. Például, szerepeink elrejtik az ítélkezésünket, a bűntudatunkat, a hibáinkat és a félelmünket az intimitástól; a problémák elrejtik a következő lépéstől való félelmünket, illetve, ha egy nagyon nagy félelemről van szó, akkor a következő szintre lépéstől való félelmünket. A kontroll és a szabályok régi sérüléseket és szívtöréseket rejtenek; a szívtörések az intimitás következő szintjére való emelkedésünktől való félelmünket rejtik el előlünk és a függetlenedésre való vágyunkat; a függetlenség szükségleteinket, fájdalmainkat, ragaszkodásainkat, szívtöréseinket, bűntudatunkat, önfeláldozásunkat, és áldozat minőségeinket fedi el.  A bűntudat és a szomorúságunk mögött a ragaszkodásunkat találjuk. Mindezeket a kompenzációkat, és még sokkal többet, lehetőségünk van elengedni és integrálni ebben a hónapban, egy új teljességbe, bizalomba és könnyűségbe.

Ha most szorgalmasan gyógyítod magad és folytatod, amit elkezdtél, a szeretetnek rengeteg lehetősége jelenik meg a családodban, a barátaiddal és a partnereiddel. Kinyilváníthatod ezen kívül még a nagyrabecsülésedet, a háládat és az érzékenységedet. Ezzel könnyítünk és tovább oldhatjuk a Márciusra várt fenyegető terheket, amelyek mennyisége most 60%, ahhoz képest, ami Januárban látszott, és tovább csökken, ha folytatjuk a gyógyulást. Mindazoknak, akik erre elkötelezték magukat, már csak 35% a fenyegetettség. Minél inkább a szeretet ölelésében lebegsz, annál inkább felismered, hogy a Szeretet veled van, bárhová is mész. Így tudni fogod, hogy csodákra vagy érdemes, ahogy a Csodák Tanítása is állítja, és Március sokkal inkább egy könnyedebb hónap lehet, mint vajúdós. Ha bárki közülünk kinyitja a szívét a teljesség befogadására, a világ számára is egy könnyű megnyílást/születést hoz, sokkal inkább, mint ha fájdalmakkal és nehézségekkel megrakodva maradunk.

Február tele van lehetőségekkel, mint: partnerkapcsolat létesítése, sikerek és spirituális növekedés. Ahogy a Csodák tanításában áll: „ A világ szándéka, hogy mindannyiunkat meggyógyítson.”

Vannak, akiknek a Február és a Március nagyon kreatív és fókuszált lesz, így sokat teljesítenek majd. Hagyd, hogy az Ég vezessen abban, hogy mik a fontos dolgok, így nem fogsz egy csomó jelentéktelen dologban értelmetlenül teljesíteni. Az Ég a szeretet és a gyógyulás alapján állítja fel a prioritásokat, így a boldogságunkat nyerhetjük vissza, illetve növelhetjük azt.  Néhányan a bőség teljesen új szintjeit tapasztalhatják meg az életükben Február közepétől.

Tudatalattinkból feltárul, hogy a múlt traumái nem azért történtek velünk, mert mások nem szerettek minket eléggé vagy rosszul bántak velünk, hanem sokkal inkább mi féltünk attól, hogy ragyogjunk, hogy magunkba fogadjuk lelkünk ajándékait, a sorsunk és életfeladatunk új szintjeit. Féltünk elfogadni az Ég  ajándékát, a csodát. Ehelyett arra használtuk azt a történést, hogy minél elkülönültebbé váljunk, másokat hibáztassunk és bűnbakot keressünk, hogy elmeneküljünk és kifogásokat keressünk, mert nem akarjuk meglátni azt, amit a lelkünk és az Ég nekünk szánt.

Most mindezt megváltoztathatjuk, ha elengedjük az elkülönülést és a fájdalmat, ami azt okozta. Aztán elengedjük az ellenállásunkat, a játszmáinkat és a nehézszívűségünket, amelyek miatt olyan magas árat fizetünk az elkülönülésünkért.  Ez a részünk érzelmileg fogvatartott, és arra használjuk ezt a sebet, hogy másokat kontrolláljunk, figyelmet szerezzünk és különlegesek legyünk. Ezt gyógyítva az örömhöz jutunk.  Ragyoghatunk a bezárkózás helyett, és ez feloldja majd Március sötétségét egy új és boldogabb fejezetté a világban.

Tedd meg a részedet! Ha mindenki megteszi a sajátját, háromszorosan áldottak leszünk. Nyerd vissza a szíved. Állítsd vissza életed vonatát a pályájára.  Légy a fény, amit te és az Ég a világra bocsájt.

Fogadd el mindazt a Szeretetet és bőséget, amit az Ég küld számodra.

 

Chuck Spezzano

Február 2015
Kahuku, Hawaii

(Fordítás forrása: http://chuckandlencyspezzano.blogspot.hu/)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!