Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Nyisd meg a szíved. Tágítsd elméd határait. Élj egyre tudatosabban.

Blog

Hogyan méregteleníts hosszú távon is hatásosan?

2019.03.22. Hogyan méregteleníts hosszú távon is hatásosan?

A böjti időszak kellős közepén vagyunk, a tél utáni méregtelenítés fő időszakában. Ráadásul, a meleg közeledtével sokan vagyunk, akik szeretnénk a télen ránk ugrott plusz kilókat finoman lerázni.
Így ismét a tavaszi tisztító-, méregtelenítő- és fogyókúra témához szeretnék még egy-két gondolat erejéig visszatérni…

tovább

3 ötlet, hogy tavaszi méregtelenítésed minden szinten élvezhetőbb legyen

2019.03.07.

Itt a tavasz! Ébred a természet a hosszú tél után, és mi is megújíthatjuk erőinket. A méregtelenítő kúrák egyik legkiválóbb időszaka is ez. És szerencsére már nem csak divatos trendnek számít mindez, hanem egyre többen építjük bele életvezetésünkbe az egészségünk és jól-létünk támogatására. Van azonban az egész folyamatnak egy olyan oldala is, amire nem biztos, hogy figyelmet fordítasz, pedig nagy segítség lehet...

tovább

2019 Március havi energetika

2019.03.06. 2019 Március havi energetika

Március az a hónap, amelyben áthidaljuk a szakadékot önmagunk és mások, önmagunk és önmagunk, az Ég és önmagunk között. Ezek az áthidalások sikereket és új, váratlan felfedezéseket hoznak számunkra a bőséggel kapcsolatban. A Csodák Tanításában az áll, hogy Isten Hangja épp annyira hangos, amennyire mi hallani akarjuk. Ezek lesznek a válaszok a problémáidra, és új ideák is egyben, melyek szívedet megérinthetik.

tovább

FEBRUÁR - havi energetika

2019.02.05. FEBRUÁR - havi energetika

Február elejétől kezdve az első három héten át, azokkal a témáinkkal és problémáinkkal foglalkozunk, melyekről úgy gondoltuk, hogy szükségünk van rájuk, hogy megvédjük magunkat a szabadságtól és igaz önvalónktól. Olyan személyiséget védelmeztünk így, amely önámításra, fájdalomra és áldozatiságra épült.

tovább

Talán te is rendszeresen meditálsz, csak nem tudsz róla...

2019.01.30.

Sokan, amikor a meditáció szót meghalljátok, alapból egy megtorpanással reagáltok és elutasító, elzárkózó reakciót vesztek fel. Talán te is közéjük tartozol, talán nem. Mindenesetre ez az írás neked is hozhat új felismeréseket, ha velem tartasz.

tovább

2019 Január havi energetika

2019.01.13. 2019 Január havi energetika

Január egy Tabula rasa, egy tiszta lap lesz a legtöbb ember számára, míg mások esetében a tudattalan energiái úgy áramlanak át rajtuk, hogy szembesíteni és gyógyítani érkeztek. Minden probléma, amellyel szembesülünk, a múltban gyökerezik. Minden, amit látunk és tapasztalunk, az a múltból és az ősi múltból érkezik, hogy végre begyógyuljon. Nem lesz egy tipikus kezdet, egy teljes újjászületés lehetősége adódik most az életünkben.

tovább

December havi energetika

2018.12.11. December havi energetika

A Decemberekre általában jellemző a tudatalatti tartalmainak bőséges felszínre törése. Ez a December sem különbözik ebben. A szeptembertől kezdődő, az életünket átitató témák és kihívások elmélyülése, most Decemberben is folytatódik. Remélhetőleg mostanáig megtanultuk hogyan kezeljük ezeket a mély témákat, a gyógyulásunk és a spirituális módszereink segítségével.

tovább

November havi energetika

2018.11.15. November havi energetika

Novemberben az októberben elkezdődött folyamatok folytatódnak. Valódi változás köszönhet be az életedbe, ha akarod. Új távlatok és látomások születhetnek, ha felhagysz bizonytalanságoddal és önmagadban való kételkedéseddel. Ezek az ego megnyilvánulásai, hogy késleltessék a változást. Ez a November lehet kaland vagy útkereszteződés is.

tovább

Spontán képek önmagadról, avagy önismeret táncórán

2018.10.22. Spontán képek önmagadról, avagy önismeret táncórán

Tudatosság és tánc. Játék és önismeret. Hogy kapcsolódnak egymáshoz? És miért érdemes figyelned rájuk?

tovább

Szeretsz rendszerezni, elemezni, értékelni? 3 ötlet hogyan hasznosítsd ezt önismeretben!

2018.09.13. Szeretsz rendszerezni, elemezni, értékelni? 3 ötlet hogyan hasznosítsd ezt önismeretben!

A rendszerezés időszaka van mostanában. A szeptember hónap energiájának is, melyet a Szűz archetípusa elevenít meg számunkra, ez az egyik fő tanulási feladata. Hogyan érjük el a céljainkat a megfelelő tevékenységekkel az adott korlátok között. Mindezt úgy, hogy összhangban legyünk saját fejlődési irányunkkal és mértékünkkel.

tovább