Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Blog

3 terület, ahol most mélyebbre áshatsz…

2020.04.08. 3 terület, ahol most mélyebbre áshatsz…

Mostanra már igazán képet kaphattál arról, hogy milyen is az, amikor elmélyülhet a kapcsolatod saját magaddal. Ahogy bekorlátozódott a kinti mozgástered, úgy válik egyre fontosabbá, hogy mikro környezetedben mihez is kezdesz magaddal. És azt hogyan teszed…

tovább

2020 ÁPRILIS havi energetika

2020.03.31. 2020 ÁPRILIS havi energetika

Változásra vagyunk szólítva. Ezen a ponton még udvariasan vagyunk a változás felé meghívva. Lehetne rosszabb is. Használhatjuk ezt a hónapot a lelassulásra és az önmagunkkal, másokkal és az Éggel való kapcsolódásra.

tovább

Hogyan tartsd magasabb rezgésszinten energiarendszered

2020.03.24. Hogyan tartsd magasabb rezgésszinten energiarendszered

Éppen amikor nagy változások zajlanak körülötted, nagyon fontos, hogy Te megmaradj belső erőközpontodban. Mit jelent ez? És miért olyan fontos?

tovább

Te mit teremtesz?

2020.03.12. Te mit teremtesz?

Éppen amikor erősödik a sötét, nehéz időszak a külvilágban, épp akkor van a leginkább szükség arra a tudatosságodra, hogy hová helyezed a figyelmed.

tovább

2020 MÁRCIUS havi energetika

2020.03.06. 2020 MÁRCIUS havi energetika

Március a külső-belső történések hónapja.
Egy aktívan tevékeny hónap lesz, viszont előbb a befelé figyelésre vagyunk meghívva. Egy járvány, mint a koronavírus, amely lassan világméretű lesz, a kollektív tudattalan feltörésének tükröződése. Ez egy lehetőség és egy kísérlet az emberiség tudatában még bevégzetlen történések gyógyítására.

tovább

Méregtelenítés - minden szinten tudatosan

2020.03.04. Méregtelenítés - minden szinten tudatosan

Tavasz és ősz. A két legkiválóbb időszak szervezetünk méregtelenítésére. Ha te is rendszeresen alkalmazod a tested és energiarendszered megtisztításának ezt a módját, sokat segít, ha tisztában vagy az érzelmi „mellékhatásaival” is.

tovább

2020 FEBRUÁR havi energetika

2020.02.01. 2020 FEBRUÁR havi energetika

Február érdekes hónap abban az értelemben, hogy két különböző energia van jelen. Az egyik az első tíz napban, átmeneti jelleggel, majd a hónap további részében a másik, jelentős robbanóerővel.

tovább

2020 JANUÁR havi energetika

2020.01.06. 2020 JANUÁR havi energetika

Amennyire sötétség és kihívás volt December sok ember számára, épp annyira lesz pozitívabb a Január. Nagy lehetőség a legjobb önmagad megélésére. Január egy felemelő hónap. A remény időszaka, az építkezés időszaka.

tovább

2019 DECEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.12.04. 2019 DECEMBER HAVI ENERGETIKA

2019, és különösen December arról szól, hogy egyre inkább az Ég felé forduljunk, újra emlékezetünkbe véssük, nem csak egy eszményként, hanem tapasztalatként. Ez az egész idei év arról szól, hogy felébreszd magadban a spirituális hercegnőt/herceget. Legfőbb tapasztalásaid az életedben így a boldogság, a szeretet és a hála lesz.

tovább

2019 NOVEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.11.05. 2019 NOVEMBER HAVI ENERGETIKA

November egy szokatlan hónap. Különleges, szokatlan események történhetnek. Rengeteg kaland lehet, főleg belső jellegű. A kaland lehet romantikus értelemben, vagy a siker néhány vonatkozásának megértése, ami változásokat idézhet elő, egy teljesen új szintre emelve az életed.

tovább