Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Blog

2020 FEBRUÁR havi energetika

2020.02.01. 2020 FEBRUÁR havi energetika

Február érdekes hónap abban az értelemben, hogy két különböző energia van jelen. Az egyik az első tíz napban, átmeneti jelleggel, majd a hónap további részében a másik, jelentős robbanóerővel.

tovább

2020 JANUÁR havi energetika

2020.01.06. 2020 JANUÁR havi energetika

Amennyire sötétség és kihívás volt December sok ember számára, épp annyira lesz pozitívabb a Január. Nagy lehetőség a legjobb önmagad megélésére. Január egy felemelő hónap. A remény időszaka, az építkezés időszaka.

tovább

2019 DECEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.12.04. 2019 DECEMBER HAVI ENERGETIKA

2019, és különösen December arról szól, hogy egyre inkább az Ég felé forduljunk, újra emlékezetünkbe véssük, nem csak egy eszményként, hanem tapasztalatként. Ez az egész idei év arról szól, hogy felébreszd magadban a spirituális hercegnőt/herceget. Legfőbb tapasztalásaid az életedben így a boldogság, a szeretet és a hála lesz.

tovább

2019 NOVEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.11.05. 2019 NOVEMBER HAVI ENERGETIKA

November egy szokatlan hónap. Különleges, szokatlan események történhetnek. Rengeteg kaland lehet, főleg belső jellegű. A kaland lehet romantikus értelemben, vagy a siker néhány vonatkozásának megértése, ami változásokat idézhet elő, egy teljesen új szintre emelve az életed.

tovább

2019 OKTÓBER HAVI ENERGETIKA

2019.10.01. 2019 OKTÓBER HAVI ENERGETIKA

Október egy születés hónap. Készen állsz rá? Sokatoknál már valószínűleg el is indult ez a folyamat. Ha tudod, hogy ez egy születés, nem az egónak hiszel majd, aki meg akar győzni, hogy mindennek vége. A legfontosabb, hogy senkit ne hibáztass, beleértve önmagadat is.

tovább

2019 SZEPTEMBER HAVI ENERGETIKA

2019.09.07. 2019 SZEPTEMBER HAVI ENERGETIKA

Szeptember a beteljesülés hónapja, ahol több elképzelés is összejön. Ugyanakkor számos dolog véget is érhet. Ez a változást és az új kezdetekre való felhívást vetíti elénk. Ha ragaszkodni próbálsz, az válsághoz vezet. Azonban ha elengedsz és bízol, akkor új és jobb fejezet áll előtted.

tovább

2019 AUGUSZTUS havi energetika

2019.08.03. 2019 AUGUSZTUS havi energetika

Augusztus a lehetőségek hónapja. Az a hónap lehet, melyben megteszed a régóta várt előre lépést az életedben. A betakarítás hónapja lehet, amely akár egész szeptember és október végéig kinyújtózhat. Nagyon termékeny hónap lehet életed azon új szintjére való előmozdításában, amit mindig is természetes előre áramlásként képzeltél el és reméltél.

tovább

Heti merengő - A felszabadító szolgálat

2019.07.10. Heti merengő - A felszabadító szolgálat

"Felfedezed, hogy minél többet adsz magadból a szolgálat során, annál többet leszel képes adni." (Transzformációs Társasjáték kártya)

tovább

Havi energetika - 2019 Július

2019.07.04. Havi energetika - 2019 Július

Július az ellentétek hónapja. A boldog összejövetelek időszaka. Egyeseknek az intenzív gyógyulások és megvalósítások időszaka, melyek új horizontok és több szeretet felé nyitnak meg. Másik oldalról pedig úgy tűnik, mintha a világban eluralkodó káosz egyre csak nőne.

tovább

Heti merengő - Tudatos teremtés. A szív vagy a fej az úr?

2019.07.01. Heti merengő - Tudatos teremtés. A szív vagy a fej az úr?

A Heti merengő inspiráló olvasmány, amely segíthet és ötletet adhat számodra is egy önmagadba mélyülésre, egy következő lépés megtalálására vagy akár egy gyógyító meditációra. Legtöbbször kártyák útmutatásain keresztül érkező üzenetek, amelyeket saját ihletem szerint fejtek ki. Kívánom, hogy Te is megtaláld bennük mindazt a támogatást, amiért olvasod ezeket a sorokat.

tovább