Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

Amiben hiszek...

Te magad vagy a Szeretet. A válaszaid benned vannak. Ha befelé fordulsz, szeretettel tekintesz önmagadra, meglesz a következő lépésed is.

Minden problémádra, betegségedre, elakadásodra önmagadból kiindulva tudsz segíteni, jobbítani. Az úton vannak hozzá Segítők, Gyógyítók és Tanítók. Segíteni tudnak, utat mutatni tudnak és önmaguk szeretetével és figyelmével jelen tudnak lenni a folyamatban, teret tudnak teremteni önmaguk által a következő lépésnek, a gyógyító erő beengedésének vagy a tanítást, saját tapasztalás formájában is akár, át tudják neked adni. De a kulcs Te magad vagy.

Senki nem tud meggyógyulni helyetted, senki nem tud megváltozni helyetted. Mindazzal, amit kapsz, neked még dolgod van. Rajtad áll ugyanis, hogy hogyan használod fel, mit kezdesz vele és hogyan élsz vele.

Kívánom, hogy a legnagyobb szeretetben, önmagad iránti együttérzésben és elfogadásban, és természetesen az Élet iránti nyitottságban és örömben járd ezt a befelé vezető utat, amely aztán külvilágodat is fokozatosan átalakítja majd.

Szeretettel,

Bea