Önismeret. Spiritualitás. Tudatosság.

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé... Önmagad felé.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Kifogytál az ajándékötletekből?
Szeretsz különleges élményt ajándékozni?

Az ÉRINTÉSTERÁPIA AJÁNDÉKUTALVÁNY éppen ilyen különleges és emlékezetes élményt nyújt a megajándékozottnak!

Különleges, mert a test lágy érintésén keresztül az egész energiarendszer egyensúlyba kerül. A test ellazul, a lélek feltöltődik.

Emlékezetes, mert érződik belőle a törődésed, az odafigyelésed és a szereteted, amivel megtaláltad ezt a különleges ajándékot a számára.

  Egy alkalom ára: 7500 Ft/1,5 óra         

       A bérlet ára: 21000 Ft/3x1,5 óra   

Nagy előnye még ezen felül a rugalmas felhasználási lehetőség. Ez azt jelenti, hogy a megajándékozott választhat, hogy:

  • milyen időpont alkalmas a számára, ehhez személyesen egyeztetek majd vele a jelentkezését követően,
  • melyik helyszín megfelelőbb neki (Lélekszíntér Központ vagy MediNatur Központ)
  • melyik kezelési formát szeretné megtapasztalni: Holistic Pulsing (Lélekmasszázs), Metamorf kezelés vagy Csakraterápia. Bérlet esetén lehetősége van, akár mindhárom fajta kezelést kipróbálni.


HOLISTIC PULSING/LÉLEKMASSZÁZS

Lágy, ringató és pulzáló mozdulatok segítségével érintjük és mozgatjuk át az egész testet, melynek hatására tudatos énünk egyre inkább ellazul, hogy feloldódhasson és átrendeződhessen energiarendszerünkben mindaz, amire éppen akkor szükségünk van. 

METAMORF KEZELÉS

A talp, a kéz és a fej egy-egy meghatározott vonalának gyengéd stimulálása, amelynek hatására jelen életünk, magzati korunk és előző életeink sokszor tudattalan, fájó élményei, blokkoló emlékei oldódnak ki.

CSAKRATERÁPIA

A ringató, simogató, lágy mozdulatok adják a kezelés keretét, miközben  a fókusz az egyes energiaközpontok harmonizálásán és kiegyensúlyozásán van.

Lepd meg szerettedet egy kellemes és emlékezetes élménnyel!

Fontos tudnod:

  • Egy utalvány beváltására fél év áll a megajándékozott rendelkezésére.
  • Csak a KUPONKÓDOT tartalmazó utalványok érvényesek.
  • Az utalványok beváltására Budapesten, a Lélekszíntér és a MediNatur központokban van lehetőség.
  • A kezelés igénybevételéhez minden esetben külön kell időpontot egyeztetni, telefonon vagy e-mailben. Minden elérhetőséget ITT  vagy az ÉRINTÉSTERÁPIA oldalon is megtaláltok.

Az utalványokat átveheted:

  • személyesen, előzetes egyeztetést követően. Ebben az esetben fizethetsz készpénzzel az átvételkor, vagy ha szeretnéd, akkor előtte banki átutalással.
  • postán, sima levélben elküldve. Ebben az esetben, a fizetési módként a banki átutalást válaszd. Amint beérkezik az átutalt összeg a számlára, küldöm az ajándékutalványt.
  • online, saját nyomtatáshoz, pdf formátumban. Ebben az esetben a válaszlevélben kapsz egy rövid kis használati útmutatót, hogy milyen formában nyomtatva érvényesül a legjobban az utalvány.